O nas

O firmie HotelLabs

Polska słynie z gościnności. Od wieków Polacy cechowali się otwartością i dbaniem o swoich gości. Nie bez powodu staropolskie zajazdy nazywano „gościńcami”. Gościnność przedkłada dobro gościa ponad wszystko. Jest wizytówką tego, że traktujemy wizytującą nas osobę z szacunkiem, utożsamiamy się z nią, chcemy aby czuła się u nas jak najlepiej. Jak w domu.

Tylko ludzie, którzy sami spędzili większość życia w podróży i hotelach rozumieją, czego tak naprawdę szuka hotelowy gość. Wiedzą, że chce się on poczuć  wyjątkowo i oczekuje, że jego pobyt potraktowany zostanie jako coś więcej niż tylko kolejna przespana noc.

Wiele na ten temat mogą powiedzieć osoby, które stały się częścią ekipy składającej się z najlepszych w Polsce, doświadczonych ekspertów HotelLabs. Pragniemy urzeczywistnić nasze dotychczasowe doświadczenia i nasze własne wyobrażenie gościnności. W naszych hotelach zamierzamy zadbać o każdy najdrobniejszy szczegół w myśl hasła: „Gościnność jest w nas”.

Proponowana przez HotelLabs Sp z o.o. współpraca to autorska, unikalna koncepcja, pozwalająca na różnorodne i wielopłaszczyznowe formy wspólnego działania, w oparciu o elastyczny program, indywidualnie wybrany dla każdego podmiotu, pozwalający na wybór specyficznej dla niego opcji i koncepcji funkcjonowania. Każda szczegółowa oferta skierowana do potencjalnego partnera to elastyczny kompromis wspólnych korzyści, szczególne warunki uwzględniające specyfikę obiektu, identyfikacja jego interesów i potrzeb oraz indywidualne odniesienie do każdego kontraktu.

Nasi Eksperci

General Manager – Philippe Campagno

Przez 30 lat zdobywał doświadczenie w branży, pracując w wielu miejscach we Francji, Anglii czy na Polinezji Francuskiej. Od ok. 25 lat pracuje w Polsce, z czego przez 13 lat związany był z międzynarodową grupą hotelową Accor i 2 lata z międzynarodową grupą Hilton.

 

Dla grupy Accor, zarządzał obiektami 2*, 3* i 4*, od 167 do 300 pokoi, będącymi własnością Orbisu lub pod franczyzą marki należącej do Accor. W Katowicach i Zakopanem, zarządzał kompleksem Dual-Brand (w Katowicach 2* Ibis Budget i 4* Novotel, a w Zakopanem 3* Giewont i 3* Mercure Kasprowy).

 

Dla brandu Hilton otworzył obiekty 3* i 4* od 161 do 232 pokoi, pod franczyzą marki Hilton.

 

Do głównych osiągnięć Philippa należy członkostwo we Francuskiej Akademii Kulinarnej oraz rożne nagrody branżowe (za najlepsze wyniki finansowe, dla najlepszego managera) w sieci hoteli Orbis/Accor.

Ekspert ds. eventowych

i Social Media 

Młoda  i dynamiczna osoba mieszkająca w Krakowie, ale już z dużym doświadczeniem w branży artystycznej w obiektach hotelarskich. Odpowiada  za organizację różnego rodzaju eventów, animacji, pokazów mody oraz występów artystycznych, wyborów  Miss Polonia Małopolski i balów  sylwestrowych. Prowadziła także imprezy sportowe m.in. galę Bigger’s Better która była transmitowana na żywo do 65 krajów z łączną oglądalnością 19 milionów widzów.

Posiada liczne kontakty z artystami, sportowcami i managerami w Polsce, m.in. Robertem Janowskim, Adamem Sztabą i jego orkiestrą, zespołem jurorów Must Be The Music, Dorotą Dodą Rabczewską, Abba Cover, Ego, Przemysławem Saletą, Ebim Smolarkiem, Jerzym Janowiczem, itd. Kontakty pozwolą nam zorganizować różne medialne eventy z niższym budżetem.

Skończyła studia na wydziale Grafiki Komputerowej, a Social Media to jej żywioł. Współpracuje ze znanymi krakowskimi agencjami specjalizującymi się w kampaniach reklamowych, strategiach social media i pozycjonowaniu stron internetowych, oraz data base i mailingach, a także z wieloma drukarniami.

Ekspert budowlany

ds. remontów i modernizacji

Pracę w branży budowlanej rozpoczął w 1992r. Doświadczenia w dziedzinach budowlanych, takich jak budowa od podstaw, remonty i modernizacja zdobywał przez wiele lat pracując w Polsce i za granicą.

Od 1992r. pracując od najniższego szczebla w budownictwie podnosił kwalifikacje i zdobywał wiedzę praktyczną i teoretyczną, dzięki czemu szybko wspiął się na stanowiska kierownicze. Przebywając przez 17 lat w Austrii odpowiadał za wykonawstwo budowlane, remontowe i wykończenia oraz koordynacją działań zespołu.

Po powrocie do Polski otworzył własną firmę budowlaną. Wiedza i duże doświadczenie zaowocowały współpracą nad nadzorem oraz wykonawstwem remontów i wykończeń budowlanych w kilku hotelach, m.in. w hotelu Ibis Łódź (3*, 209 pokoi), Novotel Katowice (4*, 300 pokoi), Mercure Kasprowy Zakopane (3*, 288 pokoi) oraz nadzór nad wykonawstwem wykończeniowym hoteli Hampton by Hilton Krakow (3*, 161 pokoi) i DoubleTree by Hilton Krakow (4*, 232 pokoje).

Ekspert ds. Sprzedaży

Posiada kilkunastoletnie doświadczenie w sprzedaży, które zdobywane było w dużych, międzynarodowych firmach. Specjalizuje się w tworzeniu i konsekwentnym wdrażaniu polityki sprzedażowo – marketingowej, przygotowywaniu polityki cenowej oraz budowaniu optymalnej struktury sprzedażowej, która wraz z konkretnie ustalonymi celami prowadzi do realizacji założeń budżetowych.

Pozyskiwanie nowych klientów, negocjowanie umów, budowanie relacji biznesowych oraz ocena i rozwój nowych możliwości sprzedażowych to jedne z wielu obszarów działania. Umiejętność efektywnego zarządzania podległym zespołem, nabyta dzięki szkoleniom, jak również w praktyce pozwala na zapewnienie profesjonalnej jakości świadczonych usług. Posiada praktyczną wiedzę w zakresie badania i analizy sytuacji rynkowej oraz monitorowania aktualnych trendów w branży hotelarskiej.

Szef Kuchni

W zawodzie od 17 lat. Kuchnia jest jego pasją, przekazaną mu przez ojca, który pracował 16 lat w jednym z najbardziej prestiżowych hoteli w Polsce oraz przez ciotkę, która prowadziła kilka restauracji we Włoszech. Tam też rozpoczynał karierę od podstawowego stanowiska w kuchni w Alba Adriatica – jednej z najlepszych restauracji w tym kraju, w ciągu kilku lat awansując na Szefa kuchni (w 2005 roku). Przez kolejne 10 lat, prowadził kilka znanych restauracji hotelowych, m.in. dla międzynarodowej sieci Accor.

Poznał rożne rodzaje kuchni (Fusion, Włoską, Hiszpańską, Francuską, itd.) i cały czas rozwija swoje zainteresowania, biorąc udział w wielu szkoleniach w Polsce i za granicą, np. „Culinary tour and exchange program Abstoss world gastronomy (MADRID FUSION 2011) i w restauracjach “Michelin Star” w Hiszpanii.