Nasze realizacje
Zarządzanie hotelami,
gastronomią i eventami
Pierwsza centrala w Krakowie zajmowała się organizacją bankietów zamkniętych oraz w plenerze, przygotowywaniem i serwowaniem obiadów / kolacji w domach / instytutach / konsulatach. Centrala wyprodukowała też pierwszą gamę sałatek i produktów gotowych w sous-vide.
W Centrum Leonard’s znajdowała się „Kawiarnia Malma” (świeże ciasta, lody i dobra włoska kawa), „Tawerna” (polska swojska kuchnia), „Pub Windsor” (duży wybór piw z muzyką na żywo) oraz „Restauracja Leonard’s” (francuska kuchnia z kartą ponad 160 win).
Zarządzanie na pozycji General Managera w codziennych funkcjach operacyjnych. Głównym segmentem byli turyści indywidualni oraz grupy turystyczne. Hotel był zależny od udanego bądź nie sezonu i odpowiedniej pogody.
Zarządzanie hotelem na stanowisku General Managera w codziennych funkcjach operacyjnych. Hotel opierał się głównie na segmentacji korporacyjnej (dzięki lokalizacji) oraz konferencyjnej (obiekt posiada 2 sale konferencyjne). Podczas weekendów głównie turystyka indywidualna.